Зустріч поколінь

2014-02-28

/Files/images/P1010020.JPG

28 лютого 2014 року в Зимогір’ївській ЗОШ І-ІІІ ступенів за ініціативою обласної спілки ветеранів відбулася зустріч поколінь. Учні поспілкувалися з секретарем спілки ветеранів м.Зимогір’я Бондаренко Валентиною Іванівною та головою комісії з питань патріотичного виховання Ковальовим Петром Миколайовичем. Патріотичне виховання є одним із головних напрямів у вихованні підростаючого покоління. Любов і вірність своїй Батьківщині, народу, історії, повага до старших, почуття доброти і милосердя, бажання прийти на допомогу, саме про це говорили з учнями гості.

На свято також було запрошено випускника школи Душенка Євгена, студента Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, якому в урочистій атмосфері зустрічі було вручено Подяку обласної спілки ветеранів та цінні книги за активну участь у патріотичній діяльності та з нагоди опублікування його авторського вірша у збірці «70 років визволення Луганщини»

Кульмінаційним моментом заходу стало виразне читання автором вірша «Ветеранам». Під кінець зустрічі Женя висловив слова вдячності всьому педагогічному колективу школи, а також звернувся до старшокласників з проханням не бути байдужими до людей та бути готовими прийти на допомогу в будь-який час.

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi